Leto 2011

Tudi letošnje leto je na blog naneslo kar precej prispevkov, slik, nekaj filmčkov in pa dve novi temi. Tokrat ne bom pisal o vsem tem kar sem letos objavil na blog, saj sem po prebiranju lanskoletnega prispevka ugotovil, da je dolgovezenje brezvezno. Zato sem se odločil, da izpostavim nekaj meni priljubljenih prispevkov, vendar pred tem obrazložim še neko manjšo nejasnost. Kot sem omenil že v samem začetku prispevka, sem to leto zamenjal tisto privzeto temo, katera je bila na blogu že kar dolgo. Najprej sem ob koncu julija spremenil temo, ki je bila precej podobna prejšnji, vendar sem ciljal predvsem na hitrost nalaganja strani, kar pa mi ni uspelo v polni meri. To me je čez čas zmotilo, nato pa sem se odločil, da temo spremenim in popravim stvari ki so povzročale rahlo daljše nalaganje. Tokrat sem se odločil za temo bele in modre barve, dodal pa sem tudi drugo pisavo in sicer Ubuntu Font. Cilj je bil dosežen in lahko rečem, da sem z njim zadovoljen. Za jedro prispevka sem se odločil obuditi letos kar precej priljubljeno temo, kateri so naročniki naredili tudi konec in zadovoljstvo. Namreč že veste da pišem o podražitvi Si.mobilovih paketov, kjer sem se postavil na nevtralno stran in gledal iz vidika podražitve pri Mobitelu, leta 2010. Kot sem napovedal že takrat v samem prispevku, se je tudi zgodilo. Do konca avgusta se je o podražitvah kar precej govorilo in pritoževalo, začetek septembra pa je bil že boljši, saj ni bilo opaziti skoraj nobene pritožbe več. Po nekaj septemberskih dneh je bil jasen tudi izid tržnega inšpektorata, kater je najavil, da prepoveduje letno zaračunavanje nadomestila za upravljanje z naročniško število in Si.mobil je nadomestilo ukinil. Konec dober, vse dobro.

Letos nas je presenetil tudi Google, ki je predstavil družabno omrežje Google+ in prenovil obliko svojih storitev.  O Google+ sem seveda tudi pisal, pred tem me je navdušil prenovljen Google Analytics, kasneje pa še Google Dokumenti. Še bolj kot Google pa me je presenetila tudi Nokia, ki je izdala precej odličnih telefonov, katere sem tudi preizkuševal. To pa so modeli: N8, C7, E7, E6, X7 in X3-02, lahko pa potrdim, da so zares super telefoni.

Na koncu bi se zahvalil najprej podjetju Nokia Slovenija za izposojo telefonov, na koncu pa še vsem, ki berete in komentirate moj blog. Hvala!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja