Novosti v Battlefield Heroes

Odkar sem zadnjič pisal o Battlefield Heroes, je minilo že kar nekaj časa. Od takrat pa je tudi kar nekaj novosti. Prva novost je zagotovo ta, da je sedaj v “nadzorni plošči” igralca dodano tudi spremljanje drugih igralcev, primer: soigralec v eni izmed iger je opazil, da dobro igram in me doda na listo oboževalcev. Prav to pa prvi igralec tudi opazi z opozorilom, ki je izpisan pod njegovim herojem v “nadzorni plošči”. Dodano je bilo tudi povabljanje prijateljev ali znancev preko socialnega omrežja Facebook. Tudi novih pripomočkov, dodatkov in oblačil v trgovini ne manjka, saj se skoraj vsak mesec dogaja kaj novega.

Ustvarjalci igre pa so dodali tudi dve novi mapi; prva je Sunset Showdown, ki je bila javno objavljena nekje v začetku januarja. Druga mapa se imenuje Midnight Mayhem, pri kateri pa je spremenjen tudi potek igranja. Igralci obeh ekip zavzemajo in ščitijo raketo, ki je postavljena na sredino mape, paziti pa je potrebno tudi na čas, saj se od začetka igranja odšteva 4 minute in 50 sekund, dokler igralec ene izmed ekip ne zavzame rakete. Igralec prve ekipe, ki zavzame raketo, pa mora s svojimi soigralci paziti na to, da mu nasprotna ekipa ne zavzame rakete. Za ogled obeh map, večinoma Midnight Mayhem, pa sem posnel tudi nov kratek film.

Battlefield Heroes – Gameplay 2

2 Responses to Novosti v Battlefield Heroes

  1. Smešno da je to načeloma brezplečna igra, ampak če hočeš imeti kakšno orožje več moraš pa plačat. Ampak na začetku ni bilo treba za nič plačevati. In če si imel srečo in si na začetku nagrebel veliko stvari si sedaj v prednosti.

  2. Ubistvu je druga orožja potrebno plačati predvsem zaradi podpore avtorjem oz. razvijalcem. Je pa res, da bi bilo lahko kakšno orožje več zastonj oz. cenejše – saj dobra orožja stanejo za dan (vsaj za tiste, ki smo Commando) 450 Valor points. V začetku bete je bilo veliko teh stvari, vsaj odkar sem se sam registriral za preizkus. Sam sem ob koncu beta verzije prejel tudi Reedem kodo za 200 BF in značke, da sem bil preizkuševalec; vendar verjemi, da še do danes nisem mogel porabiti niti enega BF-ja 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja