USB Bluetooth adapter in RAM za prenosnik

(za ogled slike v večji resoluciji kliknite nanjo)

Pred nekaj časa sem pri Mimovrste=) kupil USB Bluetooth adapter MSI Star Key 2.0 V2, ter Pomnilnik (RAM) za prenosnik Kingston DDR2 SO-DIMM 2GB 667MHz. Oboje sem naročil preko pošte nato pa še vpisal kupon, ki je bil namenjen vsem uporabnikom spletnega centra. Seveda sem kupon dobil preko e-pošte in ga vnovčil zaradi svoje velike vrednosti. Kupon je vseboval 5% popusta pri naročenih artiklih, ter brezplačno dostavo preko pošte (kupon je bil lahko vnovčen do 8.februarja). Oboje skupaj je bilo zelo poceni in kvalitetno. Oba artikla že uporabljam, predvsem pomnilnik (ram) za prenosni računalnik, zatem pa še USB Bluetooth adapter. Adapter mi je všeč, ker je dober pri pomnilniku pa nimam dodatnih besed.

(za ogled slike v večji resoluciji kliknite nanjo)

Komentarja artiklov:

USB Bluetooth adapter MSI Star Key 2.0 V2

Odličen adapter za vse, ki želite prenašati, poslušati itd. preko povezave Bluetooth in računalnika. Čeprav sem do sedaj adapter uporabljal le zato, da sem prenesel nekaj glasbe na svoj mobilnik mi je dobro in hitro koristil. Kar me je pri artiklu presenetilo je odličen program! Vse lahko upravljam kakor sam želim, se povezujem s telefonom ko imam vse lepo prižgano, posebno presenečenje pa je to, da sem si moral nastaviti geslo za dostop.


Pomnilnik (RAM) za prenosnik Kingston DDR2 SO-DIMM 2GB 667MHz

Čeprav v prenosnik lahko dam največ do 4GB RAM-a, se mi je tole kar splačalo. Sedaj imam v prenosniku 3GB RAM-a, seveda pa mi prenosnik v določenih procesih deluje boljše. Nekaj časa sem mislil, da bom RAM v prenosnik vgradil kar sam, mi je po nasvetu prijateljev priskočilo na pomoč to, da ga naj raje peljem v trgovino. Ko sem se pozanimal, kakšna bo cena in kaj moram imeti s sabo sem bil ponovno presenečen. Vse skupaj sem lahko izpeljal zastonj, ter zelo hitro.

Spletni center nakupov Mimovrste=) je odličen in ga priporočam vsem, ki bi radi dobili kaj novega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja