Windows XP SP 3

Včeraj sem po naključju posodobil Windowse in po eni posodobitvi zagledal tole:

In seveda sem bil ves presenečen, ker sem mislil, da so pri Microsoftu izumili kaj novega, ki bi uporabnikom prišlo tako prav, kot Vistin gadget na desni strani. Seveda bi tudi meni to prišlo tako prav, saj bi si lahko naštimal povezavo do mojega bloga in strani, da mi ne bi bilo več tako mučno odpirati Firefoxa in vpisovati naslov. Ko sem kliknil na gumb inštal se je nekaj časa oken za posodobitve polnil z zelenimi pikami, ko pa se očitno oknu ni dalo več polniti pa se je prikazalo naslednje:

Trajalo je tako dolgo, da sem skoraj zaspal medtem, ko sem bratu delal design za spletno stran – seveda na njegovem kompu, ki je bil že posodobljen. Končno sem naredil v photoshopu še zadnjo senco in že se je prikazalo tole:

In seveda, ker je častno napisalo, da je treba računalnik le še restartati sem to naredil. Po mletju računalnika, ki je trajalo kar nekih 15 minut pa je začelo tako grmeti, da sem bil jezen na ta update, saj bi mi lahko le ena strela odvzela vse podatke. In končno se je vse uredilo tako, kot bi moralo biti, da sem lahko ugasnil moj računalnik. Danes sem le še pogledal v nadzorno ploščo pod system, kaj imam in pokazalo se je:

(slika je grda! in zakaj? zato, ker se učim delati v slikarju 😀 )

Ker me je zelo zanimalo, kaj piše na uradni Slovenski Microsoftovi strani sem preveril in videl, da piše, da je prišel update in si ga lahko namestite na vaš priljubljeni računalnik, ki ga poganja Windows XP. Zraven tega update teksta pa je bila zelo lepa slikca 😀

4 Responses to Windows XP SP 3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja